INVITATIE BQB 7 (Invitatii botez)

INVITATIE BQB 7
Cumpara acum !
Pret: 4.50 RON
TVA (24%) inclus
INVITATIE BQB 7
Invitatie din carton cu imprimeu ludic, elemente decorative in relief si taieturi speciale. Dimensiuni inchisa 13.5 x 13.5 cm, deschisa 13.5 x 27 cm.

Invitatia este primul mesager ce vesteste fericitul moment din viata unui cuplu, anunta cu bucurie venirea pe lume a unui mic ingeras!

Invitatia este cartea de vizita a intregului eveniment si trebuie sa reflecte personalitatea tinerilor parinti. In acest sens va invitam sa rasfoiti cu atentie toate colectiile noastre in cautarea invitatiei perfecte pentru voi si pentru cel mai nou membru al familiei voastre! Aceasta este o invitatie gingasa, haioasa, la care puteti cu usurina sa asortati carduri de masa, meniuri, plicuri, guestbook si/sau marturii. Folosind aceeasi nuanta veti da unitate petrecerii de botez. Pretul include invitatia, plic asortat si personalizarea. Pentru personalizare va rugam sa ne contactati pe office@dream-events.ro si personal de specialitate va va trimite modele de texte de invitatii, fonturi si nuante speciale din care sa va puteti alege modelul preferat. Personalizarea se executa numai dupa ce veti da Bunul de Tipar asupra machetei trimisa de personalul nostru.

Va asiguram livrarea unui produs de calitate, avand experienta de peste 7 ani in personalizari publicitare.

Invitatia se livreaza pe componente. Asamblarea se poate face de catre client sau de personalul nostru contra unei taxe modice de 0.3 lei / buc.

Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila.